Referenties

Outplacementtraject werd me aangeboden door mijn toenmalige werkgever. Ik vond het lastig te bepalen hoe mijn verdere professionele carrière er uit zou komen te zien. Door mijn werkgever werd ik in contact gebracht met Loopbaankracht. Ik maakte kennis met Mirjam. Het was meteen een plezierig contact. Mirjam luisterde goed naar mijn hulpvraag. Ze ondernam hierop de juiste stappen. Toen er vervelende familieomstandigheden bij mij waren, hield Mirjam hier rekening mee. We konden samen goede afspraken maken. Al snel kwam ik erachter dat de juiste stap voor mij zou zijn om als zelfstandig Remedial Teacher verder te gaan. Mirjam heeft mij hierin goed begeleid. Ze heeft me onder andere geholpen bij het maken van een ondernemingsplan, LinkedIn-profiel aanmaken en de mogelijkheden laten ontdekken die LinkedIn heeft en hoe ik me goed kan verzekeren. Mede door Mirjam kan ik goed voorbereid starten met mijn eigen RT praktijk Leerjuist. Dus, als je aarzelt, doe dit niet langer, want Mirjam is een hele goede loopbaancoach!
Anita van Oosterhout, Remedial Teacher voor technisch-  en begrijpend lezen, spelling en rekenen

Mirjam is een professionele en gedreven loopbaancoach. Het samenwerken met haar was erg prettig. Ze gaf me een vertrouwd gevoel. Het goed luisteren en hierbij kijken naar de passende opdrachten heeft mij geholpen in mijn zoektocht naar een andere baan.
Floriane Goltstein, Inside Sales French 

Mirjam heeft mij op een constructieve en positieve manier ondersteuning geboden bij de realisatie van het Integraal Personeelsbeleid op school. Hierbij kwamen zaken als de gesprekkencyclus, dossieropbouw, outplacement, mobiliteit, WIA en functiemix aan de orde.
Harriët van Sprang, directeur basisschool De Zuidwester Tilburg

Mirjam Prins heeft zich in de periode dat zij werkzaam was binnen Xpect Primair hard gemaakt voor de mobiliteit tussen de scholen. Zij heeft ervoor gezorgd dat mobiliteit op de kaart kwam, dat mensen warm werden gemaakt om hun horizon te verruimen. Zij was de initiator van de banenmarkt waarop leerkrachten een kijkje konden nemen in een andere keuken.
Mirjam heeft oog voor de organisatie, maar ook oog voor de mensen binnen de organisatie en wil graag de succesverhalen naar buiten brengen om een sneeuwbaleffect te bewerkstelligen en om ervoor te zorgen dat mobiliteit laat zien wat beweging met mensen kan doen! 
Angela Horsten, directeur basisschool Klinkers Tilburg

Mirjam weet een goede balans te houden tussen zakelijkheid en persoonlijkheid en daardoor alle belangen van zowel de medewerkers zelf als de school en het bestuur te behartigen. Ik heb Mirjam leren kennen als een team speler waardoor samenwerken een natuurlijk gegeven is voor haar. Verder is Mirjam goed in staat creatief te denken en andere oplossingen te zien als de huidige werksituatie niet meer te handhaven is.
Ellen Huijsmans, psycholoog en eigenaar van InMotie Utrecht

In de 5 jaar dat ik nu bij Xpect Primair werkzaam ben, heb ik Mirjam Prins leren kennen als een optimistisch mens die betrokken is bij de mensen waarvoor zij werkt, het personeel van Xpect Primair. Ze heeft een optimistiche levensinstelling en zoekt altijd naar positieve kanten van mensen of positieve kanten van een vraagstuk. 
Marcel van den Hoven, directeur basisschool Meander Tilburg

Lees voor meer referenties over Mirjam Prins op LinkedIn.