Over Loopbaankracht

Mirjam Prins is ondernemer van Loopbaankracht. Als personeels- en loopbaanadviseur hecht Mirjam veel waarde aan een persoonlijke en op maat gesneden aanpak. Ieder mens en iedere situatie is immers anders.

Mirjam heeft ruim 20 jaar ervaring als personeelsadviseur, waarvan de laatste 10 jaar in het onderwijs. Hierdoor is zij goed bekend met de Wet- en Regelgeving van het onderwijs: Vervangingsfonds en Participatiefonds.

Bij stichting Xpect Primair heeft Mirjam samen met de schooldirecteuren het mobiliteitsbeleid binnen de stichting op de kaart gezet. Van “onbekend maakt onbemind” en weinig mobiliteit naar een volwaardig personeelsinstrument dat kansen biedt aan leraren en scholen. Vanaf 2012 heeft Mirjam meer dan 150 (onderwijs) professionals begeleid in het kader van re-integratie 2e spoor, outplacement en loopbaanvragen.

Mirjam's drijfveer is het bijdragen aan een optimale match tussen mens en werk.

Contactgegevens

Loopbaankracht
Bruggenrijt 6 
5032BH Tilburg
KvK: 53162099
06-30803765

LinkedIn

Meer weten over Mirjam? Klik op het LinkedIn profiel of neem contact op via het contactformulier.

Mirjam is lid van de Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement & Organisatieontwikkeling (NVP). Daarnaast is Mirjam gecertificeerd als erkend loopbaanprofessional bij de Noloc.

Bij Fontys Hogescholen HRM is Mirjam actief als lid van de beroepenveldcommissie. De ontwikkelingen binnen de HRM-opleiding komen hier aan bod en jaarlijks levert Mirjam een bijdrage middels het deelnemen aan assessments voor eindexamenstudenten en diverse werkgroepen.

Via Linked In is Mirjam aangesloten bij diverse beroepsgroepen voor personeels- en loopbaanprofessionals. Binnen de sector Onderwijs volgt Mirjam actief de ontwikkelingen via de PO-Raad, de VO-Raad, het Vervangingsfonds en het Ministerie van Onderwijs.